Τηλ.::
Κίνα μηχανή συγκόλλησης στηριγμάτων απαλλαγής πυκνωτών κατασκευαστής
Shanghai Yichen industrial co. LTD

Co. εξοπλισμού συγκόλλησης αυτοματοποίησης μεντών (Σαγκάη), ΕΠΕ

Αρχική Σελίδα Προϊόντασυρμένο στήριγμα τόξων

Στηρίγματα συγκόλλησης για το συρμένο μονωμένο συγκόλληση καρφί στηριγμάτων τόξων για την αυτοκινητική βιομηχανία

Στηρίγματα συγκόλλησης για το συρμένο μονωμένο συγκόλληση καρφί στηριγμάτων τόξων για την αυτοκινητική βιομηχανία

  • Welding Studs for Drawn Arc Stud Welding  Insulated Nail for Automobile Industry
  • Welding Studs for Drawn Arc Stud Welding  Insulated Nail for Automobile Industry
  • Welding Studs for Drawn Arc Stud Welding  Insulated Nail for Automobile Industry
 • Welding Studs for Drawn Arc Stud Welding  Insulated Nail for Automobile Industry

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Γερμανία
  Μάρκα: BTH BOLTE
  Πιστοποίηση: CE
  Αριθμό μοντέλου: Μονωμένο καρφί για την αυτοκινητική βιομηχανία

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 τεμ
  Τιμή: Negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευάζονται σε χάρτινα κουτιά
  Χρόνος παράδοσης: 5 οι εργάσιμες ημέρες μετά από έλαβαν την πληρωμή σας
  Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union
  Δυνατότητα προσφοράς: 100.000 τμχ ανά μήνα
  Επικοινωνήστε
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικά: Χάλυβας/αλουμίνιο AlMg3/ορείχαλκος CuZn37 I1: 14.5-152.4
  D2: 30 Di: 2.7
  Υψηλό φως:

  στηρίγματα συγκόλλησης χαλκού

  ,

  στηρίγματα οξυγονοκολλητών στηριγμάτων

  Στηρίγματα συγκόλλησης για το συρμένο μονωμένο συγκόλληση καρφί στηριγμάτων τόξων για την αυτοκινητική βιομηχανία

   

  Στηρίγματα συγκόλλησης BTH BOLTE για τη συρμένη συγκόλληση στηριγμάτων τόξων

   

   

  Μονωμένο καρφί για την αυτοκινητική βιομηχανία

   

   

   

   

  Στηρίγματα συγκόλλησης για τη συρμένη συγκόλληση στηριγμάτων τόξων

  Τεχνικές πληροφορίες

  Υλικά

  Μη-αναμιγμένοι χάλυβες

  Τα περασμένα κλωστή στηρίγματά μας, εσωτερικά περασμένα κλωστή στηρίγματα, τα non-threaded στηρίγματα και τα παρόμοια στοιχεία συγκόλλησης γίνονται από το χάλυβα, κατηγορία 4,8 δύναμης (κατάλληλη για τη συγκόλληση) (σύμφωνα με το DIN ο EN ISO 898-1) με την άριστη ιδιότητα συγκόλλησης. Μηχανικές ιδιότητες: δύναμη παραγωγής (ΡEL) ≥ 340 N/mm2, εκτατή δύναμη (Ρμ) ≥420N/mm2, επιμήκυνση (Α5)≥14%. Οι συνδετήρες κουράς γίνονται από S235J2+C450. Μηχανικές ιδιότητες: δύναμη παραγωγής (ΡEL) ≥ 350 N/mm2, εκτατή δύναμη (Ρμ) ≥ 450 N/mm2, επιμήκυνση (Α5)≥15%.

  Ανοξείδωτα

  Τα περασμένα κλωστή στηρίγματά μας, εσωτερικά περασμένα κλωστή στηρίγματα, τα non-threaded στηρίγματα και τα παρόμοια στοιχεία συγκόλλησης γίνονται από a2-50 (κατάλληλος για τη συγκόλληση) σύμφωνα με το DIN ο EN ISO 3506-1 (μηχανικές ιδιότητες: σημείο παραγωγής (Ρp0,2) ≥ 210 N/mm2, εκτατή δύναμη (Ρμ) ≥ 500 N/mm2, επιμήκυνση (ΑΛ) ≥ 0,6d) και 1,4571 (κατάλληλος για τη συγκόλληση) σύμφωνα με το DIN ο EN ISO 3506-1 (μηχανικές ιδιότητες: σημείο παραγωγής (Ρp0,2) ≥ 210 N/mm2, εκτατή δύναμη (Ρμ) ≥ 500 N/mm2, επιμήκυνση (ΑΛ) ≥ 0,6d) καθώς επίσης και από 1,4541 και 1,5415

  (16Mo3). Οι υλικές προδιαγραφές προσαρμόζονται με στο DIN ο EN ISO 13918 και το DIN ο EN ISO 14555. Για τη συγκόλληση τα στηρίγματα από άλλα υλικά παρακαλώ μας στέλνουν την έρευνά σας ή μας έρχονται σε επαφή με. Κατόπιν παραγγελίας, οι υλικές ιδιότητες μπορούν να ελεγχθούν από ένα έγγραφο επιθεώρησης (έκθεση δοκιμής, πιστοποιητικό επιθεώρησης) σύμφωνα με το EN 10204 DIN.

  Είμαστε ευτυχείς να σας ενημερώσουμε για την ιδιότητα συγκόλλησης στα διαφορετικά υλικά βάσεων και τις παραμέτρους συγκόλλησης.

  Διαστάσεις

  Οι διαστάσεις στηριγμάτων συγκόλλησης δίνονται στους πίνακες μέτρησης (όλες οι διαστάσεις στο χιλ.). Όλα τα τυποποιημένα στηρίγματα ένωσης προσαρμόζονται στο DIN ο EN ISO 13918. Τα μην τυποποιημένα στηρίγματα ένωσης παρέχονται σύμφωνα με το DIN ο EN ISO 13918. Τα ειδικά στοιχεία συγκόλλησης, που δεν περιγράφονται, παραδίδονται κατόπιν αιτήματος. Οι διαστάσεις που δεν παρατίθενται στους πίνακες μέτρησης παραδίδονται κατόπιν αιτήματος. Το ονομαστικό μήκος (λ2)πάντααντιστοιχείστομήκοςμετά απότησυγκόλληση. Ανάλογα μετηδιάμετροτο μήκος πρίν ενώνει στενά (λ1)είναιμεγαλύτεροαπόέναεπίδομασυγκόλλησης1έως5χιλ.

  Η ροή (σφαίρα αλουμινίου) και η συγκόλληση συγκεντρώνουν την υποστήριξη

  Σύμφωνα με το DIN τα EN ISO 13918 στηρίγματα ένωσης για τη συρμένη συγκόλληση στηριγμάτων τόξων έχουν standardly μια σφαίρα αλουμινίου στην άκρη συγκόλλησης. Αυτό χρησιμεύει ως η ροή για τη βελτιωμένες ανάφλεξη και τη σταθεροποίηση του ηλεκτρικού τόξου καθώς επίσης και για την αποξείδωση της λίμνης συγκόλλησης. Για τη λίμνη συγκόλλησης που υποστηρίζει standardly κεραμικά ferrules χρησιμοποιούνται. Συνεπώς, κατάλληλα κεραμικά ferrules συμπεριλαμβάνονται σε κάθε αποστολή στηριγμάτων. Κεραμικό ferrule μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί μιά φορά αφαιρείται από το στήριγμα μετά από τη συγκόλληση με το χτύπημα σε το. Μέχρι μια διάμετρο 10 χιλ. το αέριο προστατευτικών καλυμμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για την υποστήριξη λιμνών συγκόλλησης. Κατόπιν αιτήματος, επομένως παραδίδουμε τα στηρίγματα χωρίς σφαίρα αλουμινίου στην άκρη συγκόλλησης και χωρίς κεραμικά ferrules.

  Προστασία επιφάνειας

  Συνήθως τα στηρίγματα συγκόλλησής μας παρέχονται στο φωτεινό όρο. Κατόπιν παραγγελίας, οι ακόλουθες επεξεργασίες επιφάνειας είναι δυνατές (πάχη επιστρώματος σύμφωνα με το DIN ο EN ISO 4042):

  1. με γαλβανισμό ψευδάργυρος-καλυμμένος. καυτός ψευδάργυρος 2 που βυθίζεται

  3. ψευδάργυρος ντυμένο νιφάδα flZnnc-600h

  4. με γαλβανισμό χαλκός-βάση-ντυμένος και νικέλινος

  5. με γαλβανισμό χαλκός-καλυμμένος

  Οι επεξεργασίες επιφάνειας 1, 2 και 3 ασκούν αρνητική επίδραση στην ποιότητα συγκόλλησης και επομένως αφαιρούνται από την άκρη συγκόλλησης. Εν τούτοις αυτό η ανοχή για τις διαστάσεις Υ αλλάζει στην απόκλιση -1/+0,5 στους ακόλουθους πίνακες μέτρησης.

  Νήματα

  Τα νήματα των στηριγμάτων είναι η ελασματοποιημένη εν ψυχρώ ACC. στο DIN 13-1 (όριο 6g ανοχής). Για τα επιφάνεια-αντιμετωπισμένα στηρίγματα το όριο ανοχής 6h μπορεί να επιτευχθεί. Το νήμα των καυτών βυθισμένων ψευδάργυρος στηριγμάτων δεν είναι αληθινό να μετρήσει. Για τα καυτά βυθισμένα ψευδάργυρος στηρίγματα τα καρύδια με το επίδομα για την παρέμβαση πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Παραδίδουμε τα στηρίγματα με τα ειδικά νήματα κατόπιν αιτήματος.

  Λωρίδα συγκόλλησης

  Κατά τη διάρκεια του συρμένου τόξου το στήριγμα που ενώνει στενά μια λωρίδα διαμορφώνει μεταξύ του στοιχείου συγκόλλησης και του υλικού βάσεων. Οι διαστάσεις της λωρίδας συγκόλλησης καθορίζονται από χρησιμοποιημένο κεραμικό ferrule και τις παραμέτρους συγκόλλησης. Οι διαστάσεις που δίνονται στους πίνακες μέτρησης είναι κατά προσέγγιση τιμές. Η διάμετρος της λωρίδας συγκόλλησης είναι πάντα μεγαλύτερη από την ονομαστική διάμετρο του στοιχείου συγκόλλησης.

   

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Shanghai Yichen industrial co. LTD

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Haibin

  Τηλ.:: +8613801873859

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Shanghai Yichen industrial co. LTD
  6ο πάτωμα, που χτίζει 2, Νο 615, δρόμος Ningqiao, ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Jinqiao, νέα περιοχή Pudong, Σαγκάη
  Τηλ.::86-021-56061221
  Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας μηχανή συγκόλλησης στηριγμάτων απαλλαγής πυκνωτών προμηθευτής. © 2018 - 2023 stud-weldingmachine.com. All Rights Reserved.